روش های کنترل کیفیت گیاهان دارویی(سازمان بهداشت جهانی)
نوشته شده توسط : زپو

 روش های کنترل کیفیت گیاهان دارویی(سازمان بهداشت جهانی)


این فایل به صورت پی دی اف و شامل 172 صفحه می باشد.
فهرست مطالب موجود:
پیشگفتار 1مقدمه 1-1 موارد کلی 1-2 نرمی پودرها و اندازه الک ها 1-3 توصیه های کلی برچگونگی نمونه برداری 11 (Foreign matter) -4 تعیین عوامل خارجی-5 مطالعات ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک 1-6 کروماتوگرافی لایه نازک 1-7 تعیین مقدار خاکستر 1-8 تعیین مقدار ماده قابل استخراج 1-9 تعیین مقدار آب و مواد فرار 1-10 تعیین مقدار روغ نهای فرار 1-11 تعیین ارزش تلخی 1-12 تعیین فعالی تهای همولیتیک 113 تعیین مقدار تانن ها 1-14 تعیین ضریب تورم 1-15 تعیین ضریب تولید کف 1-16 تعیین باقی مانده آفت کشها 1-17 تعیین مقدار آرسنیک و فلزات سنگین 1-18 تشخیص میکروارگانیسم ها 1-19 آلودگی رادیواکتیو 1-20 محیط کشت و سوش میکروارگانیسم ها 1-21 مشخصات فاز ساکن (جاذب برای استفاده در کروماتوگرافی لایه نازک) 1-22 معرف ها و محلول ها 1مراجع 1کتاب شناسی

خرید و دانلود  روش های کنترل کیفیت گیاهان دارویی(سازمان بهداشت جهانی)






:: برچسب‌ها: کنترل،کیفیت،گیاهان،دارویی،روش،سازمان،بهداشت،جهانی،دانشجویی،مقاله،تحقیق،پروژه ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: