گزارش کارآموزی ليتوگرافي
نوشته شده توسط : زپو

 گزارش کارآموزی ليتوگرافي


دانلود گزارش کارآموزی ليتوگرافي

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 95

 

 

 

 

 

 

« چكيده »

ليتوگرافي تصوير شركتي گرافيكي است كه كاركنان اين شركت به انواع طراحي و چاپ هاي ديجيتال ميپردازند . چاپ ، طراحي و چاپ انواع بيلبورد تبليغاتي . عكس بر روي پارچه هاي خاصي با نام بنر از جمله فعاليتهاي اين شركت مي باشد .

فعاليت من به عنوان كارآموز در اين شركت طراحي به كمك نرم  افزار فتوشاپ ، كرل و كار با دستگاه Image بود كه در ابتدا مراجعه كننده پس از درخواست كار به مسئول مربوطه كار را براي طراحي به طراحان سفارش مي كرند . سپس طراحان شروع به طراحي طرح اوليه مي كردند سپس طرح در فتوشاپ طراحي كامل و رنگ آميزي مي شد بعد از آن پس از گرفتن تأييديه از مشتري كار براي چاپ فرستاده مي‌شد . قسمت طراحي شامل قسمتهاي مختلفي بود كه هر كدام توسط يكي از نرم افزارهاي فردي هند ، corel,freehand وفتوشاپ انجام مي شد هركس مسئول كار بر روي يكي از قسمتهاي كار چاپي بود به همين دليل كار با نظم خاصي پيش مي رفت .

شناسايي رنگهاي مناسب و طرح كار و نوآوري همه بر عهدة طراحان بود ولي بنا به درخواست خود مشتري طرح پيشنهادي خود را نيز مورد بررسي قرار مي دادند . اگر كار مناسب چاپ بود كه براي چاپ فرستاده مي شد و اگر اشكالاتي در آن بود كه قابل رفع و ترميم بود اين تغييرات روي آن اجرا مي شد و كار بنا به سليقة مشتري براي چاپ فرستاده مي شد .

گاهي اوقات مشتري يك طرح آماده را فقط براي چاپ مي آورد و درخواستي براي طراحي نداشت در اين هنگام طراحان تنها وظيفة بررسي ابعاد و پسوند فايل و مناسب بودن آن براي چاپ را بر عهده داشتند در واقع يك بازنگري كلي بر روي كار انجام ميدادند تا در هنگام چاپ مشكلي پيش نيايد يا موجوديتهاي كار براي چاپ مغايرتي با دستگاه چاپي نداشته باشد .

در ادامه آموخته هاي خود را كه در اين مدت دربارة نرم افزار فتوشاپ و ابزارها و افكتهاي طراحي آموختم را جمع آوري و در ادامة مطلب قرار دادم .

فتوشاپ معمولاً از برنامه هايي است كه روي اكثر كامپيوترها مي توان يافت . كپي آن را به قيمت خنده دار 2500 تومان همه جا يافت مي شود و تازه اگر CD محتوي آن جاي خالي داشته باشد ، فروشنده خجالت هم مي كشد . نگارش فتوشاپ 7 اشكال داشت و بعداً يك وصله با شمارة v.o.1 برايش درست كردند اما نديدم كه كسي فتوشاپ 7.0.1 را بتواند روي كامپيوترش راه بياندازد . اما آنها هم كه توانستند آن را راه بياندازد زياد صفا نكردند . چون دو سه ماه بعد نگارش ديگري از فتوشاپ در بازار ظاهر شد به نام Photoshp 7 ME (ME سر نام Middle Eastern (خاور ميانه اي ) است) . اين نگارش فتوشاپ كاملاً درست كار مي كند و اين حسن را هم دارد كه در ويندوزهاي عربي يا فارسي شده ، مي تواند اين زبان ها را به كار گيرد .خواهم گفت كه با فتوشاپ ME در كدام سيستم عامل ها و چگونه مي شود كار كرد .

فتوشاپ نرم افزاري است براي كار با تصاوير نقشه بيتي (Bitmap) است . اين گونه تصاوير ، جدول مرتبي از نقاط مربع شكل رنگي اند كه كنار هم قرار مي گيرند . فتوشاپ را بسياري افراد ، براي نقاشي كردن هم به كار مي برند . كار با ابزار آن بسيار آسانتر از ابزار واقعي است و قلم موهاي آن را مي توان به شيوه اي حرفه اي به كار گرفت . بسياري آن را براي نقاشيهاي خلاقانه و تصوير سازي به كار مي گيرند اين امر به خصوص در ميان آمريكايي ها ، بسيار  رايج است .

اگر با عكاسي و مفاهيم آن آشنا باشيد و بخصوص در تاريكخانه كار كرده باشيد و از ترفندهاي تاريكخانه اي مطلع باشيد ، مسلماً در كار با فتوشاپ موفقيت بيشتري خواهيد داشت .برخي كارها را نيز تنها با فتوشاپ مي توان انجام داد و بيرون از آن يا ناممكن است و يا بسيار مشكل . اصلاح يا روتوش عكس و تركيب چند عكس و تصوير با همديگر و نيز كار روي تصاوير دوربين هاي ديجيتال كه اين روزها زياد شده اند نيز در فتوشاپ جايگاه خود را دارد .

فتوشاپ را در چه كامپيوترهايي به كار اندازيم

فتوشاپ و اصولاً كلية نرم افرارهايي كه با تصوير سروكار دارند به كامپيوتر قوي نياز دارند و هرچه اين برنامه بيشتر پيشرفت مي كند حداقل نيازمندي كامپيوتري  اش بيشتر مي شود . يعني كار با آن نه تنها خيلي آسان نيست ، بلكه خيلي ارزان هم نيست . اين روزها وقتي يكي از سيستم هاي وينتل (ويندوز روي پروسسور اينتل) را مي خريد ، حداقل ويندوز 98 و 16 مگابايت حافظه RAM را روي آن مي يابيد .اما اگر فكر مي كنيد ، با چنين مقدار حافظه اي مي توانيد كار تصويري كنيد بهتر است از خيرش بگذريد . ويندوز 98 با 32 مگابايت حافظه ، تازه نفس كشيدن را ياد مي گيرد . فتوشاپ ، خود گرسنة RAM است و ميزان اين گرسنگي با افزايش حجم فايل تصويري  بيشتر هم مي شود . اما چقدر؟

فتوشاپ 6 كه خيلي هم برنامة نجيبي بود با 64 مگابايت حافظة RAM كارشما را راه مي انداخت و هرچه حافظه را بيشتر مي كرديد ، از شما بيشتر سپاسگزاري مي كرد و برايتان سنگ تمام مي گذاشت . اما فتوشاپ 7 ، ديگر حداقل 128 مگابايت حافظه را مي خواهد و كمتر از اين ، اصلاً حرفش را نزن . اما اگر براي سرما گرما مقدار حافظه را به 192 مگابايت برسانيد ، اخلاقش بهتر مي شود و اذيتش كمتر ، بنابراين تا هر كجا زور جيبتان مي رسد ، حافظه بخريد . البته مژده بر شما اين كه حافظه هم اين روزها ، قيمت گذشته را ندارد و ارزانتر و سريعتر است . پردازنده هاي پايين تر از پنتيوم در وينتل ها بسار كندند و به درد ويندوز 1/3 مي خورند و بس . براي فتوشاپ 6 حداقل پردازندة قابل تحمل ، پنتيوم با سرعت 200 مگا هرتز بود ولي نگارش 7 با اين كه روي كامپيوتر پنتيوم III شما را زمين نمي اندازد و كار مي كند ، اما زياد هم تن به كار نمي دهد بنابراين براي اين كه راضي اش كنيد كه خوب كار كند ، بايد به او پنتيوم 4 بدهيد .

ديسك سخت هر روز ارزانتر مي شود . اين روزها به قيمت هاي مناسب مي توان هارد ديسك هاي پرظرفيت خريد . اگر وسعتان مي رسد در اسرع وقت يك هارد با ظرفيت زياد براي كار با فتوشاپ تهيه كنيد . هارد ديسك سريعتر ترجيح دارد . به اين جور هارد ديسك ها در بازار ، هارد دور بالا ! مي گويند . فتوشاپ 7 روي وينتل ها حداقل 280 مگابايت جاي خالي مي خواهد كه البته زياد هم گران تمام نمي شود .

اگر مي خواهيد كارتان را از دستگاه خارج كرده ، به جاي ديگر ، مثلاً به ليتوگرافي ببريد ، بايد وسيلة انتقال داشته باشيد . حجم فايل ها و اسناد گرافيكي معمولاً بسيار بالاست بنابراين فلاپي هاي قديمي را فراموش كنيد . براي اين كار استفاده از ديسك هاي نوري رايج است . به هيچ وجه از زيپ ديسك براي اين منظور استفاده نكنيد ، زيرا اين گونه ديسك ها در حال زوال اند و حجمشان نيز به قيمتشان نمي ارزد . جازديسك هم بسيار گران است و فقط به درد ذخيرة فايل هاي پشتيبان مي خورد . به علاوه تقريباً تمام دفاتر خدماتي ، ديسك هاي نوري را قبول مي كنند ، اما وسايل ديگر را تك و توكي از دفاتر دارند . براي انتقال فايل تصوير از سي دي هاي 640 مگابايتي بهترين نتيجه را خواهيد گرفت . اين هم ارزان تر تمام مي شود .زياد غصه نخوريد .

كارت گرافيكي كه براي فتوشاپ به كار مي گيريد نيز نقش بسيار مهمي در كيفيت رنگ خروجي دارد . در كار گرافيك كامپيوتري ، اصلي وجود دارد داير بر اين كه هرگز نبايد به رنگ صفحة نمايش اعتماد كنيد  تصور نماييد كه در چاپ يا صفحات نمايش ديگر – نيز به همان رنگ خواهيد رسيد . ماهيت نور صفحة نمايشي ، افزايشي و سه رنگ است و ماهيت تصوير چاپي چهار رنگ و كاهشي . در اين باره بعداً به تفصيل بيشتر سخن خواهيم گفت . فعلاً اين را داشته باشيد كه بهترين نتيجه را از كارت گرافيكي با حداقل 4 مگابايت حافظه و قدرت توليد رنگ 24 بيت (تقريباً 000/800/16 رنگ ) و بالاتر حاصل مي شود . اما كارت گرافيكي 8 مگابايتي با پردازندة اضافي گرافيكي ، هم كيفيت رنگ بهتري دارد و هم بار پردازندة اصلي سيستم را سبك تر مي كند و بر سرعت كار خواهد افزود .

صفحة نمايش يا مانيتور خوب هم در بهبود كار شما نقش زيادي بازي مي كند . تا بيش از نگارش ششم فتوشاپ ، دقت صفحة نمايش 600 در 800 براي كار با اين نرم افزار كاملاً كفايت مي كرد . در نگارش ششم هم با دقت 600 در 800 مي توانستيد كار كنيد ، اما نه خيلي خوب . فتوشاپ 7 هم به دقت صفحة نمايش 600 در 800 راضي است ولي با دقت 1024 در 768 پيكسل و بالاتر راضي تر است . اما اگر دقت مانيتور خود را بالا ببريد ، شكلك ها و حروف و کليک ها و ساير اجزاي تصويري نرم  افزار خيلي ريز ديده مي شوند و چشم اذيت مي شود . بنابراين براي اينكه خيلي زود آنچه را از قدرت ديد  چشمانتان باقي مانده از دست ندهيد و كارتان هم به راحتي پيش برود ، يك مانيتور حداقل 17 اينچي بخريد . البته اگر از اين مقدار بيشتر هم داشتيد كه بهتر ، اما براي كاربر معمولي ممكن است تهيه يك مانيتور بزرگتر از 17 اينچ گران  تمام مي شود . به هر حال در اروپا و آمريكا مانيتور 17 اينچي با دقت بسيار بالا رايج است و اين برنامه هم براي آنجا ها نوشته شده است و از مد روز پيروي مي كند . البته اگر دقت صفحة نمايش را روي 600 در 800 نقطه بگذاريد و برخي از محدوديت ها را بپذيريد ، از همان دقت صفحة نمايش مي توانيد به خوبي كار بكشيد .

سيستم عامل مورد نظر براي كار در فتوشاپ

فتوشاپ نگارش 7 ام اي در كامپيوترهاي وينتل با حداقل سيستم عامل ويندوز 98 به خوبي كار مي كند . اما البته باز هم اين كف سيستم است . ويندوز 98 سيستم عاملي است كه در ايران به خوبي فارسي شده است .بنابراين اگر يك برنامة فارسي ساز خوب روي آن گذاشته باشيد در فتوشاپ ام اي به خوبي مي توانيد زبان فارسي را به كار گيريد . ويندوز ME هم ا زنظر فتوشاپ مقبول است اما راستش ويندوز ME خودش مالي نيست . فقط يك كمي از 98 خوش آب و رنگ تر است . فتوشاپ ام اي در سيستم عامل NT هم فارسي درست و حسابيي نخواهد داشت . اصلاً NT ديگه   چيه بابا ! مگر كامپيوتر شما مدل چند قرن پيش است كه روي آن NT هم گذاشته ايد هرچه زودتر خودتان را از دست اين سيستم عامل ايكبيري ( يا بير ايكي !!!) خلاص كنيد بهتره ! .

اما آن كه شركت ادوبي را مدهوش كرده ويندوز XP است كه تازه ترين سيستم عامل ميكروسافت است و از همه سيستم عامل هايش هم تا كنون كم نقص تر بوده است . اين سيستم عامل به قول آقاي نارايان – قائم مقام هندي مدير عامل ادوبي واقعه اي مهم در صنعت كامپيوتر است و سيستم عاملي است يكدست و همساز  و بسار قوي . XP سيستم  عامل بسيار پايداري است و خيلي به سختي از كار مي افتد و به قول معروف كله پا (Hang)  مي شود . كار با آن بسيار ساده است و دورة آموزش زيادي ندارد . ادوبي اعلام كرد كه محصولاتش را رفته رفته به اين سيستم عامل منتقل خواهد كرد .

يكي از خوبي هاي xp آن است كه از اساس و ريشه براي كار با تصويرهاي دوربين هاي ديجيتالي عكاسي و فيلم برداري تجهيز شده است و تسهيلات زيادي از جمله اتصال هاي مخصوص اين ابزار براي وصل به كامپيوتر را تأمين كرده و قرار دادهاي ارتباطي آن ها با كامپيوتر را با قدرت پشتيباني مي كند . چون فتوشاپ با برنامه هاي ديگر ادوبي مانند Premiere و After Effects هم هم خوان است و اين برنامه ها در ويندوز XP عالي كار مي كنند ، توصيه ادوبي اين است كه اين سيستم عامل را براي كار با فتوشاپ انتخاب كنيد . ويندوز XP دو نگارش خانگي و اداري دارد كه هر دوي آنها تا حالا خوب از كار در آمده است .

از همة اين ها گذشته XP زبان فارسي بومي دارد و فقط بايد فعال شود . اگر آشنا ماشنايي سراغ داريد كه از اين كار سر در مي آورد ، خبرش كنيد بيايد فارسي دستگاهتان را به كار بياندازد . جاي کليکها را برايتان تنظيم كند و يادتان بدهد كه چطور فارسي نويسي كنيد . به هر حال مقداري آموزش در اين زمينه لازم داريد . مخصوصاً در زمينة جاي حروف و نحوة تايپ كه بعداً خواهيم ديد .

نكاتي در مورد نصب فتوشاپ

نصب فتوشاپ كار بسيار راحت و سرراستي است . شما به چند درخواست كه به صورت منو ظاهر مي شود ، جواب مي دهيد و فتوشاپ نصب مي شود . اما در هنگام نصب بايد چند نكته را حتماً در نظر بگيريد .

1- كارت ويديئويي شما بايد حداقل روي حالت 256 رنگ باشد ، و گرنه فتوشاپ اصلاً كار نخواهد كرد و پيام خطا خواهد داد .

2- جايي كه برنامة نصب فتوشاپ براي قرار دادن نرم افزار خود ، انتخاب مي كند لزوماً جاي خوبي نيست . فتوشاپ به يك پارتيشن جادار احتياج دارد و روي پارتيشني كه جاي خالي زيادي نداشته باشد ، به زحمت خواهد افتاد . توصيه آن است كه حتماً پس از نصب فتوشاپ چيزي حدود نيم گيكا بايت فضاي خالي ، روي پارتيشن باقي بماند .

3- برنامه ويندوز در موارد بسيار ، از فضاي روي ديسك به عنوان حافظه RAM اضافي استفاده مي كند . در ويندوز معمولاً اين  فضا روي ديسك C كنار گذاشته مي شود . بهتر است اگر امكان داشته باشد ، فتوشاپ روي پارتيشن ديگري غير از C نصب شود .

4- حالا آمديم و فتوشاپ را روي همان C نصب كرده بوديد ، در اين حالت مي توانيد به فتوشاپ بگوييد كه ديسك چركنويس خود را – كه به Scratch Disk معروف است – روي پارتيشن ديگري قرار دهد . ادوبي توصيه مي كند كه سعي كنيد كه ديسك چركنويس حتي الامكان روي پارتيشن فشرده شده قرار نداشته باشد .

5- پيش از نصب فتوشاپ حتماً ديسك را خرده زايي (Defrag) كنيد ، خود ويندوز براي اين منظور برنامه اي دارد . از برنامه هاي كمكي مانند نورتن هم براي اين منظور مي شود استفاده كرد .

تنظيم كردن صفحة نمايش

برنامة Adobe Gamma براي تنظيم صفحة نمايش كامپيوتر است . اين برنامه همراه با فتوشاپ در سيستم شما نصب مي شود . محصول اين برنامه فايلي است به نام ICC Profile كه در آن ، مشخصات صفحة نمايش شما ( چه از نوع معروف و شناخته شده و چه از نوع معمولي ) درج مي شود . برنامة Gamma Loader Adobe هر بار كه ويندوز به كار مي افتد ، مشخصات صفحة نمايش را از اين فايل مي خواند و آماده مي شود تا وقتي به فتوشاپ وارد شديد ، تصوير را با رنگ نسبتاً دقيق به شما نشان دهد . در پس اين برنامه و كاركردهاي آن حكايت هاي زيادي هست . كساني كه از فتوشاپ در چاپ استفاده مي كردند ، متوجه مي شوند كه آنچه در صفحات نمايش مي بينند همان نيست كه در هنگام چاپ ظاهر خواهد شد . رنگ ها در صفحة نمايش يك طور و هنگام چاپ طور ديگري  ظاهر مي شوند . اين امر موجب گرفتاري هاي فراواني شده و مي شود . خيلي وقت ها هست كه طراح ، سفارش دهنده يا صاحب كار را پاي صفحة نمايش مي آورد و كار را روي كامپيوتر به او نشان مي دهد و از او تأييد مي گيرد و سپس وقتي كار چاپ شد ، مشتري اعتراض مي كند كه اين ، آن كاري نبوده است كه وي قبلاً تأييد كرده است . چرا چنين است ؟

علت اين  امر آن است كه صفحة نمايش ، تصوير را چنان كه چاپ خواهد شد ، نشان نمي دهد . بلكه آن را مانند يك اسلايد از پشت نور مي دهد و همين به رنگ ها جلوه و جلايي مي دهد كه در تصوير چاپي آن جلوه و جلا ديده نمي شود . از آن جمله حيطة رنگ در مورد تصويري كه از پشت نور مي خورند و تصويري (مانند تصوير چاپي ) كه نور را بر مي گرداند تفاوت عمده اي مي كند . در مورد حيطة رنگ در فصل هاي بعدي توضيح مفصل تري خواهم داد ولي فعلاً اين را داشته باشيد كه شركت ادوبي با همكاري كداك مسأله را به شكل حل كرده اند ك تصوير تقريباً منطبق با رنگ هاي واقي باشد و صفحة نمايش صرف نظر از نوع آن ، طوري ميزان شود كه تصوير همواره در آن يك جور به نظر رسد . اين استاندارد را ICC نام نهادند و آن را منتشر كردند . استاندارد ICC هم اكنون در جهان گرافيك كامپيوتري بسيار رواج يافته و ديگران نيز به آن روي  آورده اند .

فارغ از پيچيدگي هاي نظري ديگر اين مفهوم ، نحوة تنظيم صفحة نمايش و ايجاد  ICC Profile را شرح مي دهيم . اما پيشا پيش سطح مانيتور را به خوبي تميز كنيد و نور اتاق را هم به همان شكلي تنظيم كنيد كه هميشه در هنگام كارتان موجود است . ترتيبي بدهيد كه نور مستقيم خورشيد به مانيتور نتابد . برنامة Adobe Gamma در Control Panel قرار دارد . و وقتي دوباره روي شكلك Adobe Gamma  كليك کنيد ، به كار مي افتد . ( شكل كناري سمت چپ )

در اين منو مقابل Step By Step (Wizard)  (راهنماي قدم به قدم) علامت بزنيد ، - حالت ديگر اين كار با اين برنامه را كه با علامت گذاشتن كنار عنوان Control Panel ايجاد دكمة Next كليك کنيد تا منوي Adobe Gamma Wizard ظاهر شود ، شكل اين منو را در ابتداي صفحة بعدي مي بينيد .

اين منو به شما مي گويد كه اكنون پروفيل تنظيم رنگ s RGB IEC 1966-2.1 براي شروع باز شده است . اين پروفيل تنظيم رنگ در بيشتر مانيتورها به خوبي عمل مي كند . حتي اگر هيچ تنظيمي انجام ندهيد . ولي اگر مانيتوري داريد كه از نوع معروف (و معمولاً گرانقيمت) است ، با كليك کردن روي دكمة Load وارد منوي Open Monitor Profile شويد و فايل مرتبط با مانيتور خود را از ميان فهرست فايل ها انتخاب كنيد و روي نام آن کليک کنيدتا آن نام به خانة مقابل عنوان File Name :  منتقل  شود . در اين هنگام در يك كادر خاكستري در پايين همين منو توضيحاتي دربارة نوع مانيتور را خواهيد ديد .

پس از انتخاب پروفيل به مانيتور به منوي Adobe Gamma Wizard (همان منوي بالاي صفحة حاضر ) بر مي گرديد . اكنون بايد مانيتور را براي چشم و محيط كار خود ميزان كنيد . خوب ، اميدوارم كه چشم شما رنگ ها را به خوبي از هم تشخيص دهد و در ضمن حساسيت كافي براي آنچه كه بعد از اين گفته خواهد شد داشته باشد چون از حالا به بعد چشم شما و نور محيط اطرافتان نقش مهمي در ادامة كار بازي مي كند.

حالا روي دكمة Next كليك کنيد تا به منوي مرحلة بعد برويد (شكل كناري چپ ) .

قبل از اين كه وارد مرحلة بعدي شويد و مانيتور را تنظيم كنيد ، بگذاريد نيم ساعت روشن باشد و كار كند تا فسفر آن كاملاً نورافشاني كرده و گرم شود . بعد از اين كار كنتراست مانيتور را روي حداكثر مقدار ممكن تنظيم كنيد . در بيشتر صفحه نمايش هاي آنالوگ كنار اين پيچ يا دكمه يك علامت ماه نيمه را خواهيد يافت . در مانيتورهاي ديجيتال نيز منوي Contrast پس از دست زدن به پيچ آن روي صفحة نمايش ظاهر خواهد شد . به مربع سياه بزرگي كه در منو هست توجه كنيد ، ممكن است تا قبل از تنظيم كنتراست داخل مربع سياه را كاملاً و به  طور يكدست سياه ببينيد ، اما پس از تنظيم كنتراست روي حداكثر ميزان خود ، در وسط اين مربع ، يك مربع سفيد كوچكتري ظاهر خواهد شد .

حال بايد با پيچ يا دكمة روشنايي (Brightness) صفحة نمايش تان ور برويد و چنان آن را تنظيم كنيد كه مربع سفيدي كه در ميان مربع سياه ديده مي شود ، در مرز بين ديده شدن و ناپديد گشتن قرار گيرد . در ضمن كادر سفيدي كه دور كادر سياه را گرفته خاكستري نشود . پس از اين كار ديگر نبايد به پيچ هاي تنظيم مانيتورتان دست بزنيد ، وگرنه بايد مراحل قبل را باز تكرار كنيد .

حال کليک Next را بزنيد تا به مرحلة بعد برويد و به منوي كناري سمت چپ برسيد .

قسمت اول منو – براي اطلاع به شما – مي گويد : «در هر صفحه نمايش ، فسفرهاي سرخ ، سبز و آبي با فسفر صفحه نمايش ديگر فرق مي كند .»

قسمت دوم منو مي گويد كه نرم افزار Adobe Gamma  از تنظيم هاي شما به اين نتيجه رسيده است كه فسفر شما بايد از نوعي باشد كه در مقابل عنوان Phosphors ديده مي شود . منبع اين تشخيص دستورهاي داخلي خود برنامه Adobe Gamma است و معمولاً بايد به آن اعتماد كرد . با اين همه اگر مي دانيد كه فسفر مانيتور شما از نوع ديگري است ، از منوي مقابل عنوان Phosphors نوع آن را پيدا و انتخاب كنيد .


خرید و دانلود  گزارش کارآموزی ليتوگرافي






:: برچسب‌ها: گزارش , کارآموزی ,
:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 تير 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: