نياز انسان به پروتئين موجب شده كه دامهاي اهلي توسط بشر نگهداري و پرورش يافته و بخشي از نياز غذايي
وي را تامين نمايند، گرچه در سالهاي اخير جايگزينهايي براي گوشت قرمز معرفي شده وليكن طعم ومزة گوشت
كماكان اين محصول را بدون رقيب نگهداشته است. با عنايت به اينكه جمعيت دامي يك كشور سرمايه ملي
محسوب مي گردد تداوم توليد و استفاده صحيح از فراورده هاي آن حياتي مي باشد. بنا بر اين توليد گوشت قرمز
بايد چنان باشد كه علاوه بر امكان تداوم توليد، صيانت از جمعيت دامي كشور را بعنوان يك سرماية ملي و
استفادة بهينه از فرآورده هاي آن را ميسر سازد.
افزايش جمعيت كشور در سالهاي اخير و به تبع آن افزايش مصرف فرآورده هاي غذايي موجب شده است كه
روشهاي سنتي استحصال مواد غذايي اعم از كشاورزي و دامداري كارآيي خود را از دست بدهند. از سوي
ديگر با توجه به نياز حياتي انسان به پروتئين وهمچنين سياستهاي دولت جمهوري اسلامي مبني بر
لزوم خودكفايي و عدم وابستگي به بيگانگان در تامين مواد غذايي اساسي مورد نياز شهروندان،درگام نخست و
دستيابي به بازار هاي خارجي منطقه اي و فرا منطقه اي، در گام بعدي، بكارگيري روشهاي علمي نوين
اهميت روزافزوني يافته است.
طرحهاي دامپروري خصوصا پرورش گاو و گوسفند ب
:: برچسبها:
بره ,
کشاورزی ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0