افزايش جمعيت كشور در سالهاي اخير و به تبع آن افزايش مصرف فرآورده هاي غذايي موجب
شده است كه روشهاي سنتي استحصال مواد غذايي اعم از كشاورزي و دامداري كارآيي خود را از
دست بدهند. از سوي ديگر با توجه به نياز حياتي انسان به پروتئين وهمچنين
سياستهاي دولت جمهوري اسلامي مبني بر لزوم خودكفايي و عدم وابستگي به بيگانگان در
تامين مواد غذايي اساسي مورد نياز شهروندان،درگام نخست و دستيابي به بازار هاي
خارجي منطقه اي و فرا منطقه اي، در گام بعدي، بكارگيري روشهاي علمي نوين اهميت
روزافزوني يافته است.
طرحهاي دامپروري خصوصا پرورش گاو و گوسفند با روشهاي علمي و درقالب واحدهاي صنعتي
و نيمه صنعتي موجبات دستيابي به توليد اقتصادي و بهداشتي فراورده هاي دامي را فراهم مي
آورد. با اجراي اين گونه طرحها علاوه بر تامين پروتئين دامي جوامع در حال رشد، راندمان توليد
افزايش يافته و از امكانات بالقوه و بالفعل محلي و منطقه اي استفاده بهينه به عمل مي آيد مضافاً
اينكه باعث ايجاد اشتغال مولد گرديده و سوددهي معقولي را براي سرمايه گذار در پي خواهد داشت.
:: برچسبها:
گاو ,
کشاورزی ,
:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0