نوشته شده توسط : زپو

 توليد غذاي منجمد آماده مصرف- تعداد صفحات73 - فرمت فایل word ورد


عنوان گزارش : گزارش کارآموزی توليد غذاي منجمد آماده مصرف

قالب بندی : Word

شرح مختصر : امروزه صنعت غذا  يكي از مهمترين مشكلات براي مردم محسوب مي‌شود. از سوي ديگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در كنار آقايان باعث شده تا فرصت تهيه غذا برايشان ميسر نباشد. در اين ميان كارشناسان و صاحبان صنايع غذايي براي اين مشكل راه‌هاي متعددي را براي سريع آماده شدن غذا ارائه داده‌اند تا اين مشكل مرتفع گردد. از اين رو تصميم گرفتم با تهيه گزارشي از روند توليد غذاي آماده تهيه كنم. در اين گزارش سعي شده از مراحل تهيه مواد اوليه براي كارخانه تا غذاي آماده كه به دست مصرف كننده مي‌رسد، شايد بتوان غذاهاي آماده را پديده‌اي جديد و حائز شرايط مناسب كيفي، غذايي و بهداشتي دانست كه در ايران صنعتي نو پا است و به تدريج جايگاه خود را در بين مصرف كنندگان باز مي‌كند و از آغاز ارائه اين محصولات به بازار، روند رو به رشد و قابل قبولي را داشته است. عنايت به اين نكته كه اين محصولات فاقد هرگونه افزودني‌هاي شيميايي مضر بوده و كاملاً از مواد غذايي طبيعي استفاده مي‌كند. در كنار ارزش غذايي مناسب، مصرف آسان و تنوع در محصولات و عطر و طعم از مزاياي بارز غذاهاي آماده مي‌باشند. گرايش روزافزون خانواده‌هاي ايراني به غذاهاي آماده شده – اشتغال روزافزون خانمها در فعاليت‌هاي اجتماعي و كاري خارج از منزل نيز مصرف اين محصولات را روز به روز افزايش مي‌دهد.

قهرست :

مقدمه

نوع محصولات توليدي

ورود مواد اوليه و مراحل تأييد در انبار

ورود مواد اوليه به سردخانه و نحوه نگهداري

كاربرد انواع ادويه و عملكرد آنها

ويژگي‌هاي محصولات مرغ آماده طبخ

فرآوري

ويژگي‌هاي مواد اوليه

فرآيند توليد

بسته‌بندي

كنترل كيفيت

روش اجرايي كنترل كيفيت

كنترل كيفيت مواد اوليه

بازرسي و كنترل كيفيت محصول حين توليد

بازرسي و كنترل كيفيت محصول نهايي

تأييد نهايي و كنترل كيفيت

بخش ميكرو

بخش شيميايي

خروج و ادامه زنجيره سرد تا مصرف

توضيحات نهايي

منابع و مآخذ


خرید و دانلود  توليد غذاي منجمد آماده مصرف- تعداد صفحات73 - فرمت فایل word ورد






:: برچسب‌ها: توليد غذاي منجمد آماده مصرف- تعداد صفحات73 - فرمت فایل word ورد , توليد غذاي منجمد آماده مصرف , گزارش کارآموزی توليد غذاي منجمد آماده مصرف , نوع محصولات توليدي , ورود مواد اوليه و مراحل تأييد در انبار , ورود مواد اوليه به سردخانه و نحوه نگهداري , كاربرد انواع ادويه و عملكرد آنها , ويژگي‌هاي محصولات مرغ آماده طبخ , فرآوري , ويژگي‌هاي مواد اوليه , فرآيند توليد , بسته‌بندي , كنترل كيفيت , روش اجرايي كنترل كيفيت , كنترل كيفيت مواد اوليه , بازرسي و كنترل كيفيت محصول حين توليد , بازرسي و كنترل كيفيت محصول نهايي , تأييد نهايي و كنترل كيفيت , بخش ميكرو , بخش شيميايي , خروج و ادامه زنجيره سرد تا مصرف , توضيح ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: