دانلود کارآموزی كارخانه آرد زاودي بندرتركمن
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 48
گروه كشاورزي
تكنولوژي مواد غذايي
3-1-تاريخچه و معرفي كارخانه ي آرد زاودي
3-2-غلات:
3-2-1-گندم:
3-2-2-مشخصات فيزيكي دانه گندم
3-2-3-عوامل موثر در كيفيت گندم
3-2-3-1-عوامل فيزيكي موثر در كيفيت گندم
3-2-3-2-عوامل شيميايي موثر در كيفيت گندم:
3-2-4-تركيبات گندم
3-2-5-نگهداري گندم:
3-2-6-كيفيت گندم هاي ايران:
3-3-تكنولوژي آسياب گندم
3-3-2-فن آوري آسياب كردن گندم و مراحل توليد آرد:
3-3-2-1-تميز كردن گندم:
3-3-2-2-مشروط كردن گندم :
3-3-2-2-1-روش هاي مشروط كردن
3-3-2-3-مراحل مختل فرآيند آسياب كردن
3-3-2-3-1-سيستم آسياب هاي غلطكي
3-3-2-4-نگهداري آرد گندم
3-4-آرد گندم
3-4-1-مواد افزودني به آرد
3-4-2-استفاده از روشهاي فيزيكي براي اصلاح آرد
3-4-3-عوامل موثر در كيفيت آرد
3-5-تاسيسات و تجهيزات كارخانه آرد
3-5-1-طراحي كارخانه آرد
3-5-2-انبار كارخانه:
3-5-2-1-تعريف انبار و نقش آن
3-5-2-2-انواع انبار:
3-5-2-3-انبار گندم:
3-5-2-4-انبار آرد:
3-7-نتيجه گيري
3-8-جداول:
3-9- منابع و ماخذ
:: برچسبها:
کارآموزی ,
كارخانه ,
آرد ,
زاودي ,
:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0