نوشته شده توسط : زپو

 هندبوک شیمی تجزیه غذایی


عنوان کتاب: Handbook of Food Analytical Chemistry, Volumes 1 and 2
موضوعات کلی:
آب، پروتئینها، آنزیمها، لیپیدها، کربوهیدراتها، رنگدانه ها و کلرانتها، عطرو طعم دهنده ها،بافت و رئولوژی.

برای مشاهده فهرست کاملتر مطالب، فایل دمو را دانلود فرمایید.

خرید و دانلود  هندبوک شیمی تجزیه غذایی






:: برچسب‌ها: هندبوک آنالیز غذایی ,
:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: