ترشی یکی از چاشنیها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است. ترشی
گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت ترهبار است که خوراکی مورد
نظر را درون محلول آب نمک و یا سرکه با پ هاش پایین و دارای حالت اسیدی
قرار می دهند. با استفاده از این فرایند، می توان مواد خوردنی فاسد شدنی
را تا چند ماه سالم نگه داشت. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد،
تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است. در برخی کشورها مانند کره، به
انواع سبزیجات نمک می افزایند و این نمک، آب اضافی موجود در سبزیجات را
خارج می کند. سپس سبزیجاتی که آب اضافی شان گرفته شده را می گذارند تا به
شیوه ی طبیعی ورآورده شود و محلول سرکه مانندی حاصل شود. بر خلاف فرایند
کنسرو کردن، در ترشی گذاشتن نیازی به استریل نمودن کامل ماده خوراکی
نمیباشد.
:: برچسبها:
کتاب ,
پنجاه ,
نوع ,
ترشی ,
و ,
:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0